Általános Szerződési Feltételek

Működtető: ÖKO-Brenn Kft. (továbbiakban: "Eladó").
Az Eladó cégneve: ÖKO-BRENN Faipari Kereskedelmi és Termelő Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: ÖKO-BRENN Kft.
Az Eladó székhelye: 2230 Gyömrő, Üllői út 19.
Az Eladó cégjegyzékszáma: Cg.13-09-082893
Bejegyző Bíróság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Bejegyzés dátuma: 1997.06.30.
Az Eladó adószáma: 12279326-2-13
EU-s adószáma:   HU 12279326
Bankszámla szám: Budapest Bank HU32 10103843-53239040-00000002
Működési engedély száma: 4941/2004.
Kiállító hatóság:
Gyömrő Város Önkormányzata
2230 Gyömrő, Szabadság tér 1.
Tel.: 06 29 330 011

Az eladó elérhetőségei:
Telefon: +36 (29) 334-861
Mobil:     +36 (20) 477-2678
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mivel cégünk nem küld Hírlevelet, vásárlóink adatait kizárólag számlázás, illetve kapcsolattartás céljából kezeljük, - harmadik félnek nem adjuk ki (kivéve az előre egyeztetett vállalkozónak szállítás céljából) - így adatvédelmi nyilvántartási szám nem szükséges.


A szerződés tárgya
A termékek leírását és jellemzőit az adott termék melletti ismertető tartalmazza. A téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk. A kép csak illusztráció, de az adott termékről készült, megközelítőleg megegyezik a termék képével.
A honlapon feltüntetett árak bruttó, telephelyi árak (telephelyen történő átvétel esetén érvényesek), nem tartalmazzák a kiszállítás költségét!

Megrendelés Menete és Regisztráció
Az interneten keresztül történő megrendeléshez regisztrációra van szükség. A regisztráció a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatással önkéntes. A vásárlás feltétele, hogy a vevő az általános szerződési feltételeket, elfogadja, magára nézve kötelezőnek tartja, illetve valós adatokat adjon meg. A hiányos adatok megadása következtében meghiúsult vásárlásért felelősséget nem vállalunk.
Az ÖKO-BRENN Kft. jogosult a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata során a felhasználó részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt tapasztal.
A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti, illetve kérheti adatai törlését rendszerünkből.
A vásárló csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében csak az arra jogo¬sult, vagy felhatalmazott személy járhat el. Jogosultság vagy felhatalmazás hiányában eljáró személy tevékenységére a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény álképviseletről szóló szabályai az irányadók.

Vételár és fizetési feltételek
A weboldalon található termékek mellett feltüntetett ár a termék ajánlati ára, amely tartalmazza az Áfát is, de nem tartalmazza az esetleges szállítási, rakodási költséget.
Az Eladó a  internetes  áruházban közzétett árak változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A rendszer a kosár értékét mindig az aktuális árakkal számolja. Az árak módosítása a már megrendelt és visszaigazolt termékek vételárát nem befolyásolja. A termék végleges ára az az ár, amely megrendelés visszaigazolásában megadásra került. A vételár teljes kifizetéséig a termék tulajdonjoga Eladóé.

Fizetési módok:
   - Készpénzben:
      - Cégünknél  (2230 Gyömrő, Üllő út 19.)  Ez a megoldás abban az esetben a legpraktikusabb, amennyiben a megrendelt árut a vevő szállítja el.
      - A megrendelésben megadott szállítási címen a kiszállítónak
   - Előre utalással
      - A vevő kérésére átutalásos számlát is kiállítunk. Ebben az esetben a szállításra csak akkor kerül sor, amennyiben az számla ellenértéke cégünkhöz beérkezett.

Áru átvétele, szállítás
Előfordulhat, hogy az Eladó a megrendeléskor nem tud pontos szállítási költséget meghatározni. Ilyen esetben a megrendelés alkalmával a Vevő ajánlatot kérhet az Eladótól a házhozszállítási költség megállapítására. Az Eladó írásban tesz ajánlatot a Vevő azt írásban köteles elfogadni, illetve elutasítani. A  Vevő írásban történő  jóváhagyása esetén a szállítás pontos idejéről Eladó és Vevő telefonon vagy írásban állapodik meg.
A Vevő által megadott címre történő kiszállítás esetében Vevő köteles legalább egy rakodóképes személyt biztosítani a biztonságos lerakodás érdekében. Amennyiben a Vevő kéri, ezt előzetes megbeszélés alapján, megállapodott ár ellenében a szállítást végző biztosít.
Sikertelen szállítás esetén a Vevő a szállítással kapcsolatban felmerülő valamennyi költséget köteles megtéríteni, beleértve a visszfuvar költségeit is.  
A Vevő Eladóval újabb szállítási határidőt egyeztethet. Az újabb kiszállítás a korábban sikertelen kiszállítással kapcsolatban felmerült oda-vissza fuvarköltség, valamint az új kiszállítási költség előzetes banki átutalással történő rendezése után lehetséges.

Az elállási jog
Vevőnek jogában áll a megrendeléstől a kiszállítást megelőző napig elállni. Erről a tényről Vevő írásban (e-mail-en) köteles Eladót értesíteni. Ebben az esetben Vevő felé semminemű költség fizetési kötelezettség nem áll fenn.
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletben foglaltak értelmében Vevő az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben Vevő kötelessége - az elállástól számított 2 munkanapon belül - az átvett árut hiánytalan visszaszolgáltatása Eladó részére. A visszaszolgáltatással kapcsolatosan felmerülő - csomagolási, szállítási, rakodási - költség Vevőt terheli.
Amennyiben a vevő előre kifizette az árut, úgy Eladó köteles azt a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríteni, amennyiben az áru sérülésmentes, hiánytalan csomagolású és mennyiségű.

A felelősség kizárása
Az ÖKO-Brenn Kft. interneten keresztül történő vásárlás esetén feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlás¬sal kapcsolatos esetleges kockázatokért a felelősséget saját maga viseli, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógé¬pe biztonságos használatáról. Az ÖKO-Brenn Kft. nem felel a vis major-ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, mint például:
- a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
- az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
- az információtovábbítási késedelemből adódó,
- vírusok által okozott,
- szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő károkért.
.
Adatvédelem
Az ÖKO-Brenn Kft. ezúton tájékoztatja kedves vásárlóit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a szükséges mértékben, a 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével tárolja. A vásár¬lók adatait harmadik félnek nem adja át, – kivéve az árut kiszállító vállalkozót, a vevő hozzájárulásával - adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően jár el.
A regisztráció alkalmával megadott adatokat cégünk csak számlázásra, illetve a vevővel történő kapcsolattartásra használja.
A vevő bármikor kérheti adatai módosítását, illetve a vásárlás folyamatának végeztével adatai törlését.

Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a fent elírtakat elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti.


     KOSÁR     
0 Termék(ek) - 0 HUF
Kosaram

 

 

 


Rendelésfelvétel:

+36 20 986 5303

+36 20 384 7322

Nyitvatartásunk - téli

 

 

Nyitvatartásunk

Hétfőtől-Péntekig : 9-16 óráig
Szombat - Vasárnap : Zárva

 

 

Ünnepi nyitva tartás!

2020 December 24 től,

2021 Január 03 ig.- ZÁRVA!

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

 

 

 

 

 

 

 

Telephelyünk címe

2230 Gyömrő, Üllői út 19.
Tel: +3620/384/7322

      +3620/986/5303


GPS: No47,41105o Eo19.38719o

Honlap: www.OkoBrenn.hu
e-mail: info@OkoBrenn.hu
tabla


Utolsó frissítés az oldalon:
2019.04.29
Minden jog fenntartva az ÖkoBrenn Kft-nek!                                                                        designed & powered by Scenic Webdesign